Brev til Maria, der kom i februar 2005

Hej Maria

Jeg hedder Ida Larsen-Ledet og er født d.8.Juli.1992. Mit ”kæle-navn” er Pip (lang historie).

Mine forældre har været skilt i to år, og jeg bor derfor hos min far, Niels, i fem dage og hos min mor, Ellen, i ni. Jeg er enebarn, men min mor har en kat, og min fars kæreste, der bor i København, har en datter på seks og en søn på enogtyve.

Jeg har fire bedste venner: Dorte, der går i vores klasse, Katrine, der går i B-klassen og Signe og Christian, der bor i Næstved, på Sjælland. Jeg er også meget sammen med Christina og Katrine fra klassen.

Mine yndlings-dyr er katte, skildpadder og edderkopper, men det eneste dyr jeg har, er min og min mors kat Vusler. De dyr jeg mindst kan lide, er snegle og orme.

Mine fritids-interesser er tværfløjte, kirkekor og basketball. Derudover interesserer jeg mig for videnskab – specielt astronomi – matematik, musik, litteratur, kunst, religion og fotografering (og ninja turtles ;) ). Jeg er medlem af Østjyske Amatør Astronomer og Gifted Children Netværket (for ”særligt” begavede børn) og abonnerer på Illustreret Videnskab. Jeg læser også Witch.

Min yndlingsmusik er klassisk, rap, techno, punk, asiatisk, new age, afstresnings og Bamse & Kylling-musik (Bamse & Kylling er noget Børne-tv, som jeg stadig ser).

Jeg er god til sprog, matematik, musik, kristendom, natur/teknik, at få idéer og at tegne. Hvis der er noget du vil have hjælp til, må du endelig sige til.

P.S. Nogle af min mors og mine gode venner bor i Oslo, så jeg har set lidt af byen. Den er rigtig hyggelig, og jeg synes at du er heldig at have boet der :D*

*Maria er fra Oslo

 

Brev til Nanna, der kom i december 2005

Hej Nanna

 Jeg hedder Ida Larsen-Ledet og er født d.8.Juli.1992. Mit kæle-navn er Pip (lang historie).

Mine forældre har været skilt i tre år, og jeg bor derfor hos min far, Niels, i fem dage og hos min mor, Ellen, i ni.

Jeg er enebarn, men min mor har en kat, og min fars kæreste, der bor i København, har en datter på næsten otte og en søn på eneogtyve.

Mine fire bedste venner er Katrine og Pernille fra 7.b og Signe og Christian, som bor i Næstved. Jeg er også en del sammen med Katrine fra klassen.

Mine yndlings-dyr er katte og skildpadder, men det eneste kæledyr jeg har, er min mors og min kat Vusler. Jeg ønsker mig en skildpadde, men må ikke få en, for min mor gider ikke passe den, når jeg er hos min far.

I fritiden går jeg til tværfløjte, kirkekor og karate, som jeg begyndte til i august. Jeg interesserer mig også for videnskab – specielt astronomi – matematik, Japan, musik, religion, literatur, kunst og fotografering – Og Ninja Turtles ;).

Jeg er medlem af et netværk, der hedder Gifted Children; Det er en forening for ”særligt begavede børn”.

Mine yndlingsbeskæftigelser er at spille fløjte eller keyboard, øve karate, se Ninja Turtles eller fjolle med mine venner J.

Jeg er god til sprog, matematik, musik, religion og at tegne. Hvis der er noget, du vil have hjælp til, må du endelig sige til J.